Du er her:

Torsdag den 3. september Sogneudflugt.

Sogneudflugt til Gram og Aabenraa Folkehjem. Læs teksten herunder.

SOGNEUDFLUGT TIL GRAM OG AABENRAA TORSDAG DEN 3.SEPTEMBER 2020.

Afgang kl.8.00 fra Hjerting Kirke med ankomst i Gram på Seniorhøjskolen kl. ca. 9. Vi får kaffe/te med boller og derefter rundvisning på Højskolen. Kl. ca.10 går vi over på Gram Slot, hvor vi i Den Holstenske Lade får et foredrag ved Annemarie Morris. Titlen på foredraget er "Grænseland - Skæbner omkring Genforeningen". Kl.12 ca. skal vi i Herregårdsstalden nyde en dejlig frokost incl. en øl/vand eller et glas vin. Efter frokosten vil en medarbejder på Gram Slot holde et oplæg om landbruget på Slottet, Danmarks største økologiske landbrug.

Herefter går turen til Aabenraa Folkehjem, hvor vi starter i den nyanlagte Genforeningshaven. Derefter vil Annemarie Morris i Kongesalen fortælle om et udvalg af de portrætterede herrer bl.a. H.P. Hanssen og Laurids Skau, som vi kender fra dramaserien "Grænseland". Efter kaffe og brødtorte kører vi gennem et smukt landskab tilbage til Gram. På turen vil Annemarie vise os forskelligt. Hjemkomst til Hjerting ca. kl. 18.

Pris 350 kr. pr. deltager. Tilmelding til kirkekontoret i Hjerting (tlf. 75115144) senest den 6. august.

Betaling skal ske tidligst torsdag den 20. august og senest onsdag den 2. september enten via Mobile Pay eller kontant på kirkekontoret.

Menighedsrådet.

Del dette: