Du er her:

Solist: Amanda Marie Mortensen Program: Musik af bl.a. Johann Sebastian Bach

Om solisten
Amanda Marie Mortensen

Amanda Marie Mortensen er født 22. august 1991. Hun startede med at spille klaver i 2000 og skiftede senere til orglet i 2011. Hun afsluttede sin kandidateksamen i juni 2018 med topkarakterer med undervisere som bl.a. Hans Davidsson, Hans Fagius og Søren Chr Vestergaard. Herefter blev hun direkte optaget i solistklassen ved professor Hans Fagius og debuterer til efteråret.
Sideløbende deltager hun jævnligt som continuospiller og akkompagnatør i forskellige sammenhænge og har haft faste ansættelser i nogle af Københavns store kirker bl.a. Frederiksborg Slotskirke og Grundtvigs kirke.
Hun har deltaget i orgelkonkurrencer som Waddensea Organ competition i Esbjerg i 2017 samt Daniel Herz Organ Competition i Brixen, Italien 2018
Hun har deltaget i mesterkurser med Michel Bouvard, Daniel Roth, Bernhard Haas, Leo van Doeselaar, Paolo Crivellaro, Martin Schmeding, Christophe Mantoux, Hans Ola Ericsson m.fl. Hun har deltaget i studieture i Berlin, Letland og Sverige

Del dette: