Du er her:

SOGNEUDFLUGT fra HJERTING KIRKE

Museet for religiøs kunst, Lemvig.

Sogneudflugt fra Hjerting Kirke til Lemvig og Nr. Nissum. Torsdag den 5. september 2019.

Vi kører fra p-pladsen ved Hjerting Kirke klokken 8, og undervejs mod Lemvig gør vi holdt og får et rundstykke og en kop te eller kaffe.

I Lemvig Kirke får vi en kort fortælling om kirkens historie, bl.a. om klokkespillet og kunsten i kirken.

Efter en fin 2 retters menu på Cafe Luna, - smukt beliggende på Lemvig Havn, - går turen for hold 1 videre til Museet for Religiøs Kunst, hvor Peter Brandes har en aktuel udstilling, kaldet "Skaberkraft".  På museet kan vi bl.a. også opleve noget af Bodil Kaalund Samlingen og Den Østgrønlandske Samling.

Hold 2 kører til Nørre Nissum Kirke, hvor Peter Brandes har udsmykket alterpartiet. Efter ca. en time kører hold 1 til Nørre Nissum og hold 2 til Museet for Religiøs Kunst. Der vil begge steder være guidede rundvisninger.

Efter forhåbentlig at være mættet med mange gode indtryk, er det tid at sætte kursen hjemad.

På vej tilbage mod Hjerting standser vi ved "Forundringens Have", Vestjyllands Højskole ved Ringkøbing Fjord. Her vil vi nyde vores medbragte kaffe og kage.  Vi forventer at være hjemme omkring klokken 18.

Pris for mad, entre, guider og drikkevarer til hele dagen er 300 kr. pr. person.

Man tilmelder sig enten pr. telefon eller ved personlig henvendelse til Hjerting kirkekontor

senest den 9. august 2019

Betaling sker ved tilmelding kontant eller via mobil pay 91877.

Menighedsrådet ved Hjerting Kirke.

Del dette: