Kom til orienteringsmøde og hør om
valg til menighedsrådet ved Hjerting Kirke.

tirsdag den 13. september kl 19 i Hjerting Kirkes menighedslokaler.

Har du lyst til at gøre noget ekstra for kirkelivet? Vil du bruge dine kompetencer - og have indflydelse på fremtidens kirke i Hjerting sogn? Så er det nu, du skal stille op til menighedsrådet. Er du interesseret, eller vil du bare gerne høre om menighedsrådets arbejde?

Menighedsrådet ved Hjerting Kirke indbyder til offentligt orienteringsmøde i Hjerting Kirkes menighedslokaler. Her orienterer menighedsrådet om dets arbejde, kommende opgaver og reglerne for menighedsrådsvalget.

Samme aften og i forlængelse af orienteringsmødet afholder menighedsrådet et opstillingsmøde, hvor der opstilles en eller flere kandidatlister til valget.

Opstillingsmødet er afgørende, fordi de opstillede kandidater automatisk er valgt, hvis der kun indleveres én kandidatliste.

Alle folkekirkemedlemmer i Hjerting Sogn - og sognebåndsløsere til Hjerting Sogn - der er fyldt 18 år, kan opstille på en kandidatliste. Listen skal have opbakning fra mindst 5 stillere.

Hvis der ikke indleveres flere lister, er personerne, der er noteret på kandidatlisten fra opstillingsmødet automatisk valgt til det kommende menighedsråd. Hvis der indleveres flere kandidatlister, bliver der valg i Hjerting Sogn tirsdag den 8. november.

Såfremt folkekirkemedlemmer i Hjerting Sogn ønsker at indlevere en eller flere kandidatlister, skal der anvendes en obligatorisk formular. Denne formular kan enten downloades fra: www.menighedsrådsvalg2016.dk, www.km.dk eller hentes på Hjerting Kirkes kordegnekontor. Listen skal indleveres tidligst den 20. september kl. 19:00 og senest den 27. september kl. 19:00.

Kandidatlisten skal indleveres en af følgende to personer:
Tove Porsholdt Andersen, Matrosvænget 24, Hjerting eller:
Poul-Erik Jacobsen, Jagtvænget 122, Hjerting.

Menighedsrådet er vært ved mødet. Der serveres kaffe og kage.

Klik på denne linje for at se folkekirkens kampagnefilm.

Valgbestyrelsen og menighedsrådet.